سقف کشسان
سقف کشسان:
یکی از مدرنترین و جذابترین مدلهای سقف کاذب که در جهان بسیار زیاد استفاده میشود سقف کشسان است.همانطور از اسمش مشخص است قابلیت کشسانی دارد که از جنس PVC است و میتوان آن را در هر اندازه ای و قالبی که لازم است با گرمادهی مناسب کش داده و آن را در پروفیلهای مخصوص اجرا کرد.
این محصول دارای تنوع زیاد می باشد و خدمات بسیاری را برای شما فراهم میکند.
هرکدام از این نمونهها دارای مزایا و ویژگیهای مخصوص به خود هستند.از پارچه کشسان میتوان بهعنوان دیوار پوش استفاده کرد.
انواع سقف کشسان:
- مات
- براق
- نور گذر
- ترنسپرنت
- لاکر
مات:
سقف کشسان مات دارای توزیع نور کاملاً یکنواخت است اما میزان عبور نور کمتری نسبت به نوع براق دارد. سقف کشسان انعطافپذیری بسیار بالایی دارد که میتوان گفت یکی از مزیتهای این سقف است همچنین آنتی باکتریال است.
براق:
همانطور که از اسمش پیدا است مانند زرورق می باشد. شبیهسازیهای طبیعی مثل آسمان مجازی با فیبر نوری برروی سقف براق بیشتر اجرا میشود و بیشترین میزان نور را از خود عبور میدهد.
پارچه ایی:
گرانقیمتترین نوع از پوششهای استفادهشده در سقفهای کشسان است، ظرافت و بافت بسیار خاصی دارد که برای فضاهای مجلل و شیک بیشتر استفاده میشود.
ترنسپرنت:
این نوع سقف که به نوع شفاف نیز معروف است، بیشترین شفافیت برای عبور نور وجود دارد. این نوع از پوشش برای فضایی که نیاز به عبور نور طبیعی است، زیاد استفاده میشود. برای محیط هایی که نیاز به نورپردازی زیاد دارد، سقفهای کشسان ترنسپرنت همان شفاف را به شما پیشنهاد میکنیم. پارچه کشسان شفاف یا ترنسپرنت به دلیل قابلیت عبور نور از خود، مکانی روشنتر را برای ما مهیا میکند. از پارچه کششی ترنسپرنت بیشتر برای محیطهایی چون نمایشگاه، فروشگاه، سالنهای آمفیتئاتر، رستورانها و بسیاری از محیطهای دیگر میباشد.
لاکر:
سقف کششی لاکر به دلیل انعکاس تصویر بالای آن به سقف آینهای نیز معروف است.
میتواند تصویر کل اتاق را منعکس کند. پارچه کشسان لاکر به دلیل داشتن سطحی بسیار صاف و براق دارای طرفداران زیادی است.
جنس سقف کشسان:
جنس پارچه از %90 PVC و 5% پلاستی سایزر و %5 افزودنیهای مجاز تشکیل میشود.
علت نامگذاری:
ازآنجاییکه پارچه این سقف از نوع PVC است و قابلیت ارتجاعی دارد و با گرمادهی، میتوان اندازه سقف را به میزان دلخواه درآورد که این ویژگی قابلیت کشسانی دارد که مواد ساختهشده از پیویسی و پلاستی سایزر است.
نمایی از سقف کشسان
ویژگیهای سقف کشسان:
- چاپ تصاویر دلخواه روی سقف کشسان
- شست وشو و نگهداری بسیار آسان
- امکان جدایی و جابهجایی آن به مکان جدید
- ضد آب و ضد رطوبت
- آنتی باکتریال است
- مقاوم در برابر اشتعال
- ضد گردوغبار
معایب:
مقاومت کم محصول در برابر اجسام نوکتیز که نقطهضعف این محصول است.
- دسترسی نداشتن به پشت سقف:
برخی افراد وسواس دارند که حتماً هرازگاهی تمام دیوارهای خانه را بهخوبی تمیز کنند. برای این منظور باید به شرکت خدمات دهنده تلفن زد تا افراد متخصص بفرستد و لایههای خارجشده را تمیز کرده و دوباره نصب را انجام داد. اگر با این شرایط کنار نمیآیید، سقف کشسان برای شما مناسب نیست.
- تشخیص انواع نامرغوب سخت است:
هنگامیکه برخی فروشندهها قیمت سقف کاذب را به شما پیشنهاد میدهند، شاید کم بودن قیمت آنها مصرفکننده را تشویق به خرید کند. در بازار متریال مختلف باکیفیت گوناگون موجود است که تشخیص مرغوب یا نامرغوب بودن آن فقط توسط فرد متخصص و اهالی فن ممکن است.
لوازم موردنیاز برای نصب:
- پروفیل دیوار
- پروفیل سقفی
- پروفیل جداکننده
- پروفیل حجم دهنده
- لامپled
- لامپ هالوژنی
- لامپsmd
- لامپ مهتابی
- پاچه سقف طرح دار کشسانی
- پارچه ساده
- پیچ و نگهدارنده
- تراز سقفی
- متر لیزری
- نوارچسب آلومینیومی
- دو عدد گیره نگهدارنده
- کار تک لبهگرد
- هیتر حرارتی
- کپسول قوی
نحوه نصب سقف کشسان:
پروفیلها را با استفاده از تراز دیوار بر روی لبه کناف یا دیوار نصب کنید.
نکته بسیار مهم در نصب سقف کشسانی نباید فاصله ایی وجود داشته باشد و بین درزها را با نوارچسب آلومینیومی بپوشانید و هیچ نقطه تیز و خالی وجود نداشته باشد.
در هنگام نصب اجسام تیز یا برنده از پارچه سقف دورنگه دارید.
پارچه سقف کشسان به اجسام نوکتیز بسیار حساس هستند.
دو طرف سقف کشانی را باید با دو گیره نصب کنید و گرما یکنواخت بافاصله یک متر به پارچه سقف کشسان داده شود تا یکنواخت تمام سقف کش بیاید.
لبههای آن را با کارتک گرد در داخل پروفیل نصب کنید و بقیه بیرون مانده پارچه با کارتک داخل پروفایل نصب کنید. اگر گرما یکنواخت دادهشده باشد کار بسیار سختی نیست.بعد از نصب پارچه سقف کشسان میتوان گفت سقف شما کامل نصبشده است و لامپ و نورپردازی آن را نصب کنید و آن را روشن کنید.